Plata și livrare

Preț
Prețul produselor afișat pe site este în lei (TVA inclus) și nu include taxa de transport, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte și pe care o poate alege în momentul finalizării comenzii.

Trasnsport
Transportul se face prin Fan Courier sau prin Posta Română. Contravaloarea coletului (incluzând și taxa de transport) se va achita la agentul de transport.

Metode de plată
Tot din pagina de comandă trebuie să selectați modalitatea de plată: prin ramburs (plata produsului și a transportului în numerar (lei) la livrare, către agentul care îți livrează coletul acasă sau la oficiul postal de la care ridici pachetul) sau…..

Confirmare și livrare
După efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic la numărul de telefon completat de tine atunci când ai făcut comanda pe site. Adresa la care se va face livrarea este cea completată pe comanda. Fiecare comanda se va verifica telefonic cu unul dintre angjații Computer Print.

Anulare comanda
Comanda NU va fi livrată decât după contactarea telefonică. În cazul în care numărul de telefon introdus de tine la finalizarea comenzii pe site nu este corect sau telefonul e închis ori ocupat, vei fi contactat prin e-mail. În cazul în care nu răspunzi nici la telefon, și nici la e-mail în termen de 3 zile comanda va fi anulată.

Termen de livrare
Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de la magazin noastre se încadrează între 24 de ore și 5 zile din momentul confirmării telefonice și înregistrării comenzii. Fan Courier livrează coletele în 24 ore – max. 2 zile lucrătoare.

Excepții
În condiții speciale ne asumăm dreptul de a mari timpul de livrare, dar te vom anunța și pe tine în timp.
Nu putem garanta că toate produsele afișate pe site se află și pe stocuri, pentru că se pot vinde și în magazin. Din acest motiv e posibil că unele comenzii să nu fie trimise dacă produsele sunt vândute în magazin în aceeași zi sau dacă furnizorii nu le mai produc. Dar cu siguranță te vom anunța telefonic, dacă este cazul.

By COMPUTER PRINT SRL